Уест Хем преодоля дефицит от два гола и победи

...
  Уест Хем преодоля дефицит от два гола и победи
Коментари Харесай

Уест Хем преодоля дефицит от два гола и победи Тотнъм с 3:2 на Уембли

  Уест Хем преодоля недостиг от два гола и победи Тотнъм с 3:2 на " Уембли " в мач от третия кръг на шампионата за купата на Лигата в Англия, а Челси се наложи с 2:1 против Евертън в последната среща.

Жребият за четвъртфиналите е плануван за по-късно през днешния ден, като в него са още грандовете от Манчестър, Арсенал, Лестър Сити, Борнемут и Бристъл Сити.

Муса Сисоко изведе Тотнъм напред в резултата в шестата минута след асистенция на Хюн-мин Сон, а в 37-та тимът на Славен Билич към този момент губеше с 0:2 след втория голов пас на корееца. Автор на попадението стана Деле Али, чийто удар се отклони от тялото на бранителя Диклан Райс.

Домакините от Тотнъм, които дадоха почвика на Хари Кейн, изгубиха самодейността през второто полувреме и Уест Хем се върна в мача в 55-та минута, когато Мишел Ворм избави удар на Едимилсон Фернандеш, само че Андре Аю добави топката във вратата. Ганаецът изравни единствено пет минути по-късно, а в 70-та бранителят Анжело Огбона засече с глава на близка греда центриране от ъглов удар на Мануел Ландзини.

Антонио Рюдигер вкара в 26-та минута с глава, а Вилян донесе успеха на Челси с 2:1 над Евертън с гол в добавеното време. Евертън върна един от головете посредством Доминик Калвърт-Люин в заключителните секунди, само че той единствено оформи крайния резултат.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР